«

»

Jan 27

AVATARS ACADEMY ACONSEGUEIX RELACIONS ESPORTIVES AMB EL REIAL SARAGOSA CF

Escudo-Real-Zaragoza

Després de la meravellosa notícia que us comunicàvem recentment sobre l’acord entre Arsenal School  i Avatars Academy; ens complau anunciar-vos una altre gran pas per als Avatars.

Les relacions esportives amb clubs d’alt nivell són una part important per possibilitar la projecció dels nostres Avatars. Els joves Avatars han de medir-se amb individus de gran projecció per conèixer, aprendre, motivar-se i establir-se fites personals.
Estem segurs que hi ha molts membres dels equips Avatars que poden estar a l’altura per enfronta-se en un u contra u amb qualsevol jugador de les categories base dels grans equips nacionals. Per que a Avatars Academy se’ls prepara per trobar-se en aquestes situacions, per potenciar les seves virtuts individuals i col·lectives, per treure’n profit de qualsevol repte. Se’n pot aprendre més d’una derrota que d’una victòria.

És per aquest motiu que Avatars Academy va prenent mà de les seves relacions esportives amb tècnics esportius de grans equips de nivell per preparar espais de convivència comuns i crear-ne també partits amistosos

El Saragosa CF ens ha invitat a participar en una jornada esportiva en que a més de visitar les seves instal·lacions, coneixerem el coordinador  i els entrenadors del futbol base i s’establiran llaços tècnics.  A més a més de la presencia d’algun jugador del primer equip. Aquesta experiència serà molt positiva per als nostres joves Avatars per que tindran l’oportunitat de conèixer de dintre el funcionament d’un equip d’alt nivell.

La visita es completarà amb la realització dels partits amistosos entre les categories de Avatars Academy i les del Saragosa. Els equips Aleví i Infantil  podran gaudir de partits que esperem que facin honor a la seva denominació d’amistosos i que puguin fomentar amistats entre els joves dels dos equips.
Avatars Academy està fent i farà història!

AVATARS ACADEMY