↑ Return to FORMACIÓ

CONGRÉS D’ENTRENADORS AVATARS ACADEMY

68987ad14993b8942a93557f621e7c51

 

Info Flyer

 

Dia: 28 de desembre 2013

Lloc: Auditori Unió Filharmònica Amposta

Matí: 9:00h a 13:00h

Tarda: 15:00h a 18’30h

 

QUE VOLEM FER? I PER QUÈ?

 

És per aquest Comitè Organitzador una gran satisfacció poder dirigir aquest I Congrés d’Entrenadors Avatars Academy, que se celebrarà el 28 de desembre 2013 a la ciutat d’Amposta, al auditori de la Filha.
Respecte als continguts del congrés presentem diversos temes: Futbol Base, Futbol de Rendiment, i a cadascun d’ells hem volgut diferenciar quatre àrees; una primera orientada als entrenadors, una altres als preparadors físics, una altre al treball preventiu i una última àrea dedicada al treball de direcció de grups.

Cadascuna d’aquestes temàtiques persegueixen l’objectiu de formar i actualitzar a l’entrenador de futbol de les nostres terres, a partir de la reconeguda experiència dels nostres ponents, presentant diferents visions de l’entrenament.

El futbol català és un referent a nivell nacional i internacional però essent conscients que la formació d’avui és el futbol del demà, considerem que és imprescindible seguir formant als nostres entrenadors.

Posar a l’abast de tots els entrenadors /es  la possibilitat de compartir noves vivències i impulsar la seva formació integral, donant-los tots els recursos necessaris per al seu creixement esportiu i emocional utilitzant com a eina l’esport i el seu aprenentatge. Vivint una experiència inoblidable, de compartir emocions a través del Futbol.
Finalment, només ens queda desitjar-los que disfrutin d’aquest esdeveniment i agrair-los tant la seva presència com les seves aportacions, que segur, contribuiran al desenvolupament d’aquest apassionant esport.

 

Gràcies per escoltar-nos i esperem que ens pugueu acompanyar en aquest congrés.

 

PONENTS:

 

 

  • FIDEL FONT ( Ex sel·leccionador nacional en varies sel·leccions d’esports de combat amb diferents campions del món, premi al mèrit esportiu atorgat pel rei, llicenciat INEF, etc)

Ponència: “Estratègia i preparació psicològica”

 

  • PAU CECILIA ( Llicenciat INEF, màster d’alt rendiment, entrenador nacional atletisme, professor EUSES Amposta, Coordinador preparació física Escola de futbol Delta, etc)

Ponència: “Prevenció de lesions en els isquiotibials”

 

  • JOAQUÍM REVERTÉ ( Llicenciat INEF, Màster en medicina de l’educació física i l’esport, màster en biomecànica de l’aparell locomotor, Doctor, professor Universitat de Lleida, col·laborador de Pichi Alonso, entrenador d’esportistes d’elit i readaptador de jugadors del CF Saragossà, etc.)

Ponència: “La força en el futbol”

 

  • ÀLEX GÒMEZ ( entrenador nacional de futbol, ex entrenador durant 5 temporades del futbol base del FC Barcelona ( Aleví i Infantil), actual entrenador del Kitchee FC Hong Kong)

Ponència: “ La cohesió de grup en un vestuari”

 

  • JAVIER LINDE ( Llicenciat en INEF i Fisioteràpia, fisio del CAR de Sant Cugat, fisio del primer equip del RCD Espanyol)

Ponència: “ Estratègies de recuperació de la força en l’esportista lesionat”

 

  • SANTI CASTILLEJO ( entrenador Nacional de futbol, professor d’entrenadors nacionals, ex entrenador del CF Reus Deportiu ( 5 temporades amb un ascens), actual entrenador del CF Gimnàstic de Tarragona)

Ponència: “ La Tàctica”

 

  • ORIOL ROMEU ( ex jugador FC Barcelona, Chelsea i actual jugador del València CF)

Ponència: “ Experiència personal (Ronda de preguntes)

 

 

Regals per als assistents al congrés amb diplomes d’assistència.

 

Preu: 20€

 

PLAÇES LIMITADES

 

Inscripció e info:

www.futbolavatars.com  / 669159753