FORMACIÓ

AVATARS ES CONVERTEIX EN SOCI DE BARCELONA SOCCER ACADEMY

AVATARS ACADEMY acaba de signar un contracte de col·laboració de desenvolupament amb l’empresa Transworld Sports Management (TWSM), que opera a través de la seva marca Barcelona Soccer Academy (BSA).

L’empresa està formada pels directors de la F.C.Barcelona Escola de mes èxit de la història i potenciadors del creixement futbolístic internacional.

Les dues empreses comparteixen identitats professionals i sense dubte seran un reforç qualitatiu que ens ajudarà a donar el millor servei als nostres futbolistes.

Entre els punts mes destacats de col·laboració, tenim l’assessorament tècnic per part dels seus responsables tècnics, la participació en competicions internacionals amb un equip mixt (els millors en cada posició de les dues societats) i l’agilització en la captació de talents, degut a que TWSM està en relació directa amb els captadors de talents dels millors clubs de Catalunya i de 9 de les escoles de futbol base mes importants del continent europeu.

A partir d’ ara i gràcies a l’aliança TWSM-Avatars, els futbolistes joves amb major potencial de les Terres de l’ Ebre estaran, un pas mes a prop de les mirades de les millors escoles de futbol base del continent europeu.

SOM I SEREM, SEMPRE AVATARS

AVATARS ACADEMY


El primer Avatar fent proves a un equip gran.

El nostre avatar Pau Pons ha estat seleccionat per a realitzar unes proves de selecció per al Real Madrid.

Aquestes proves van tenir lloc el passat diumenge 2 de novembre a les instal.lacions de la ciutat esportiva del Real Madrid, a Valdebebas. Sense saber quins son els resultats ni les conseqüències d’aquestes probes, podem garantir que han estat un èxit global.

Primerament una experiència inoblidable per al petit que ha fet un partidàs davant dels tècnics de futbol base del Real Madrid i a més a més, no conforme amb això i ple d’un orgull molt característic de la gent que pertanyem a les terres de l’Ebre, el nostre Pau ha marcat tres gols, ha fet una assistència de gol i ha recuperat cinc pilotes ajudant en defensa.

Que cadascú pensi el que vulgui, però us puc dir que tenim material i bo. I que en aquesta estructura no permetrem que aquest talent es desaprofiti.

Des d’aquí no em queda res més que felicitar els pares que han fet l’esforç d’acompanyar-lo fins a Madrid per recolzar-lo en la seva passió, el futbol, a l’escola de futbol base de Sant Carles de la Ràpita, sobre la qual recau un pes molt important en la creació de joves talents futbolístics en les nostres terres i al nostres tècnics d’Avatars Academy, que estan desenvolupant un treball impressionant de tecnificació a l’escola i als campus amb resultats evidents de forma tant prematura.

Gràcies pel suport de tots i cadascú de vosaltres i seguim així!!!

CONGRÉS D’ENTRENADORS AVATARS ACADEMY

  Info Flyer   Dia: 28 de desembre 2013 Lloc: Auditori Unió Filharmònica Amposta Matí: 9:00h a 13:00h Tarda: 15:00h a 18’30h   QUE VOLEM FER? I PER QUÈ?   És per aquest Comitè Organitzador una gran satisfacció poder dirigir aquest I Congrés d’Entrenadors Avatars Academy, que se celebrarà el 28 de desembre 2013 a …

View page »

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>