May 04

VIII Campus Internacional Avatars Academy

WhatsApp Image 2017-05-03 at 9.49.24 PM

Apr 23

Campions del ITE

Moltes felicitats!

1982340_313915488759636_1026939591297801515_n

L’Aleví A d’Avatars Campions del ITE!!

Felicitats als nostres entrenadors, jugadors i pares! I moltes gràcies a la gent que ens han donat suport i ens el donen! Felicitem també al benjamí i aleví B que han fet un bon torneig! Grandeees Avatars!!

SOM i SEREM SEMPRE AVATARS!!

Mar 29

Campus Internacional Avatars

Campus_A5w

 

Campus_A5-REARw

 

Qui som?

 

L’estructura de formació futbolística està composta per tres llicenciats en educació física, especialitzats en alt rendiment en futbol. Un d’ells entrenador de futbol que ha treballat sota l’estructura del FC Barcelona a la seva escola de formació i l’altre ex jugador del F.C.Barcelona.
Rebem assessorament de persones pertanyents al futbol professional i per professionals de l’elit de l’esport espanyol.

 

 

Quin és el nostre objectiu?

El nostre objectiu és la creació i potenciació de perfils futbolístics a través d’un entorn educatiu que aporti als nens l’aprenentatge de valors, que desenvolupin la seva personalitat, esperit de sacrifici, entrega, acceptació per igual de la victòria i la derrota, educant als nens per a que sàpiguen prendre decisions adequades en situacions de pressió i el compromís del treball en equip per a aconseguir un mateix objectiu.
Tot això de forma natural i espontània. Formant persones a través de la pràctica del futbol.

 

Per què ho fem?

 

Posar a l’abast de tots els nens i nenes la possibilitat de compartir noves vivències i impulsar la seva formació integral, donant-los tots els recursos necessaris per al seu creixement esportiu i emocional utilitzant com a eina l’esport i el seu aprenentatge. Vivint una experiència inoblidable, de compartir emocions a través del Futbol. I aprendre un instrument tant important com l’ Anglès!

 

Aquest estiu realitzarem el  “ V Campus Internacional Avatars Academy” amb la presència de cada cop més nacionalitats diverses: Israel,  Bèlgica, Colombia i Estats Units. El que permetrà experiències de convivència inigualables als nostres joves locals.

 

 

 

 

 

 

LLOC:

 

Hotel Rull ***

http://www.hotelrull.com/

Dirección: Av. Esportiva, 155
43580 Deltebre (Tarragona)

Video: http://www.hotelrull.com/es/hotel/video

 

 

 

Camp de futbol: Instal·lacions esportives “Camp Nou” (Deltebre)

 

 

 

 

CALENDARI:

 

Inici: 30 de juny a les 9:00h

Final: 5 de juliol a les 12:00h

 

Tipus d’estància:

Opció 1: Intern (24 h de campus)

Opció 2: Extern ( de 9:00h a 19:00h, dinar inclòs)

 

 

Sols s’acceptaran les inscripcions en nens d’ entre 5 a 16 anys

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

PROGRAMA: 

 

 

  DILL DIM DIM DIJ DIV DISS
8:00-9:00 DESPERTAR, PREPARAR-SE I ESMORZAR
9:00-12:00 ENTRENAMENT:

Jocs i exercicis de desenvolupament tècnic

Activitats al Parc Natural del Delta ENTRENAMENT:

Jocs i exercicis de desenvolupament tècnic

FINALS I APERITIU
12:00-15:00 Pausa, dinar, descansar i

classes d’anglès

Pausa, dinar, descansar i

classes d’anglès

Pausa, dinar, descansar i

classes d’anglès

 
15:00-17:00 ENTRENAMENT:

organitzats per a l’ aplicació de conceptes treballats al matí

ENTRENAMENT:

organitzats per a l’ aplicació de conceptes treballats al matí

ENTRENAMENT:

organitzats per a l’ aplicació de conceptes treballats al matí

 
17:00-19:00 Jocs a la piscina Jocs a la piscina Jocs a la piscina  
20:00-21:00 SOPAR

Videos

 
22:00 A DORMIR  

 

 
Sortida educativa pel Delta on es realitzaran activitats en la natura

 

Hi haurà una petita exhibició per als pares l’ últim dia de campus, és a dir, dissabte 5, amb un petit aperitiu per a pares i nens amb entrega de diplomes i regals.

 

L’ INSCRIPCIÓ AL CAMPUS INCLOU:

 

· Pensió complerta

 • Esmorzar
 • Dinar
 • Berenar
 • Sopar
 • Habitació

 

· Us de les instal·lacions esportives:

 • 2 camps de futbol 7
 • 1 camp de futbol 11
 • Vestidors
 • Piscina
 • 1 Poliesportius
 • Sala de jocs
 • Sala de vídeo
 • Menjador

 

· Classes d’anglès: professora nativa d’Anglaterra

 

· Entrenaments dirigits per dos tècnics professionals d’educació física que han treballat com a tècnics de l’escola de futbol del FC Barcelona, junt amb altres monitors i entrenadors que també han treballat sota aquesta estructura i també a l’escola de futbol Avatars Academy a més de molts més tècnics d’alt nivell.

 

· Estudi antropomètric i càlcul de l’ Edat Biológica: l’ especialista en Alt Rendiment Pau Cecilia realitzarà un estudi individualitzat de la situació actual en cada nen i de quines son les opcions per a la millora i el desenvolupament físic idoni en cadascú.

 

· Equipament per al Campus :

 • Camiseta d’ entrenament Avatar
 • Pantaló d’ entrenament Avatar
 • Camiseta de passeig

 

· Sortida educativa i cultural al Delta de l’Ebre, amb activitats a la natura

 

· Transport del centre al àrea de activitats a la natura

 

· Servei monitors per realitzar activitats i per cuidar els nens de nit

 

· Visita de jugadors professionals per confirmar 

 

· Diplomes i informes tècnics

 

PREU:

 

Intern: 370 €

Extern: 240 €

 

REDUCCIONS:

 

 

20 € si forma part de AVATARS ACADEMY (escola de tecnificació)
30 € si s’ inscriuen els 2 germans
10 € si realitza l’ inscripció abans del 25 de maig

 

 

 

Màxim un descompte sobre el preu total

Mar 16

KINDER BUENO AMB AVATARS ACADEMY, junts amb l’esport!!

Kinder Bueno llença aquesta promoció Kinder+Sport amb l’objectiu de fomentar els valors de la formació i de la educació així com el respecte de les regles i de l’adversari.
Ara, amb el teu Kinder Bueno i mitjançant un codi, podras seleccionar una practica esportiva gratuïta a la teva província.
Avatars forma part de l’oferta de la promoció Kinder+Sport a la província de Tarragona.
Si desitjeu una experiència esportiva en futbol, Kinder ha escollit Avatars Academy, vosaltres escolliu AVATARS ACADEMY!!

Sempre Avatars!

Jan 27

AVATARS ACADEMY ACONSEGUEIX RELACIONS ESPORTIVES AMB EL REIAL SARAGOSA CF

Escudo-Real-Zaragoza

Després de la meravellosa notícia que us comunicàvem recentment sobre l’acord entre Arsenal School  i Avatars Academy; ens complau anunciar-vos una altre gran pas per als Avatars.

Les relacions esportives amb clubs d’alt nivell són una part important per possibilitar la projecció dels nostres Avatars. Els joves Avatars han de medir-se amb individus de gran projecció per conèixer, aprendre, motivar-se i establir-se fites personals.
Estem segurs que hi ha molts membres dels equips Avatars que poden estar a l’altura per enfronta-se en un u contra u amb qualsevol jugador de les categories base dels grans equips nacionals. Per que a Avatars Academy se’ls prepara per trobar-se en aquestes situacions, per potenciar les seves virtuts individuals i col·lectives, per treure’n profit de qualsevol repte. Se’n pot aprendre més d’una derrota que d’una victòria.

És per aquest motiu que Avatars Academy va prenent mà de les seves relacions esportives amb tècnics esportius de grans equips de nivell per preparar espais de convivència comuns i crear-ne també partits amistosos

El Saragosa CF ens ha invitat a participar en una jornada esportiva en que a més de visitar les seves instal·lacions, coneixerem el coordinador  i els entrenadors del futbol base i s’establiran llaços tècnics.  A més a més de la presencia d’algun jugador del primer equip. Aquesta experiència serà molt positiva per als nostres joves Avatars per que tindran l’oportunitat de conèixer de dintre el funcionament d’un equip d’alt nivell.

La visita es completarà amb la realització dels partits amistosos entre les categories de Avatars Academy i les del Saragosa. Els equips Aleví i Infantil  podran gaudir de partits que esperem que facin honor a la seva denominació d’amistosos i que puguin fomentar amistats entre els joves dels dos equips.
Avatars Academy està fent i farà història!

AVATARS ACADEMY

Dec 24

Trobada Nadals Avatars Academy

Benvolguts pares, amics i avatars:
Volem compartir amb vosaltres la foto dels nadals per a recordar-vos de tots els éxits que hem gaudit aquest any.
Cada dia som més família, per això volem dedicar aquesta foto a tothom que fa possible que continuem creixent i molt especialment als qui no van poder assistir a la foto.
Sempre Avatars!

20132014

Nov 11

1r Congrés d’entrenadors Avatars Academy.

68987ad14993b8942a93557f621e7c51

 

Dia: 28 de decembre 2013

Lloc: Auditori Unió Filharmònica Amposta

Matí: 9:00h a 13:00h

Tarde: 15:00h a 18’30h

 

QUE VOLEM FER? I PER QUÈ?

 

És per aquest Comitè Organitzador una gran satisfacció poder dirigir aquest I Congrés d’Entrenadors Avatars Academy, que se celebrarà el 28 de desembre 2013 a la ciutat d’Amposta, al auditori de la Filha.
Respecte als continguts del congrés presentem diversos temes: Futbol Base, Futbol de Rendiment, i a cadascun d’ells hem volgut diferenciar quatre àrees; una primera orientada als entrenadors, una altres als preparadors físics, una altre al treball preventiu i una última àrea dedicada al treball de direcció de grups.

Cadascuna d’aquestes temàtiques persegueixen l’objectiu de formar i actualitzar a l’entrenador de futbol de les nostres terres, a partir de la reconeguda experiència dels nostres ponents, presentant diferents visions de l’entrenament.

El futbol català és un referent a nivell nacional i internacional però essent conscients que la formació d’avui és el futbol del demà, considerem que és imprescindible seguir formant als nostres entrenadors.

Posar a l’abast de tots els entrenadors /es  la possibilitat de compartir noves vivències i impulsar la seva formació integral, donant-los tots els recursos necessaris per al seu creixement esportiu i emocional utilitzant com a eina l’esport i el seu aprenentatge. Vivint una experiència inoblidable, de compartir emocions a través del Futbol.
Finalment, només ens queda desitjar-los que disfrutin d’aquest esdeveniment i agrair-los tant la seva presència com les seves aportacions, que segur, contribuiran al desenvolupament d’aquest apassionant esport.

 

Gràcies per escoltar-nos i esperem que ens pugueu acompanyar en aquest congrés.

 

PONENTS:

 

 • FIDEL FONT ( Ex sel·leccionador nacional en varies sel·leccions d’esports de combat amb diferents campeons del mòn, premi al mèrit esportiu otorgat pel rei, llicenciat INEF, etc)

Ponència: “Estratègia i preparació psicològica”

 

 

 • PAU CECILIA ( Llicenciat Inefc, master d’alt rendiment, entrenador nacional atletisme, profesor EUSES Amposta, Coordinador preparació física Escola de futbol Delta, etc)

Ponència: “Prevenció de lesions en els isquiotibials”

 

 • JOAQUÍM REVERTÉ ( Llicenciat Inefc, Master en medicina de l’educació física i l’esport, master en biomecànica de l’aparell locomotor, Doctor, professor Universitat de Lleida, col·laborador de Pichi Alonso, entrenador d’esportistes d’èlit i readaptador de jugadors del CF Saragosa, etc.)

Ponència: “La força en el futbol”

 

 • ÀLEX GÒMEZ ( entrenador nacional de futbol, ex entrenador durant 5 temporades del futbol base del FC Barcelona ( Aleví i Infantil), actual entrenador del Kitchee FC Hong Kong)

Ponència: “ La cohesió de grup en un vestuari”

 

 • JAVIER LINDE ( Llicenciat en Inefc i Fisioteràpia, fisio del CAR de Sant Cugat, fisio del primer equip del RCD Espanyol)

Ponència: “ Estratègies de recuperació de la força en l’esportista lesionat”

 

 • SANTI CASTILLEJO ( entrenador Nacional de futbol, professor d’entrenadors nacionals, ex entrenador del CF Reus Deportiu ( 5 temporades amb un ascens), actual entrenador del CF Gimnastic de Tarragona)

Ponència: “ La Tàctica”

 

 • ORIOL ROMEU ( ex jugador FC Barcelona, Chelsea i actual jugador del València CF)

Ponència: “ Experiència personal (Ronda de preguntes)

 

 

Regals per als asistents al congrès amb diplomes d’asistència.

 

Preu: 20€

 

PLAÇES LIMITADES

 

Inscripció e info:

www.futbolavatars.com  / 669159753

 

Nov 07

Fi de temporada 2012-2013

Estimats amics, familiars i alumnes de l’Escola AC Avatars:

Una vegada més us dirigim a vosaltres per comunicar-vos l’oficialitat
del final de temporada.
Això no significa res més que el tancament de la temporada
d’entrenaments de tecnificació.
Com diuen no és un adéu per sempre. Tans sols és un adéu per un instant.
Ens queda un estiu de campus, relacions amb clubs i preparació de la
nova temporada.
Deixem enrera una temporada plena d’éxits que ens ha ajudat a veure
com tots i cadascun dels nostres joves avatars van creixent no tan
sols esportivament sinò també en valors.

Us esperem a tots i a tothom que vulgui participar de la família AC
Avatars al setembre. Per empendre una nova temporada que desitjem
sigui clau per a la vostra trajectòria esportiva.

Oct 29

AVATARS ACADEMY TANCA UN ACORD DE COL·LABORACIÓ AMB L’ARSENAL School’s Academy

 

arsenalsoccer

 
Una altra fita assolida per part d’Avatars Academy. Us podem comunicar que Avatars Academy s’ha compromés amb el club de futbol de primer nivell, Arsenal School Aacademy ha signar en les properes dates un conveni de col·laboració que serà molt beneficiós per a totes les parts i sobretot per als nostres usuaris.

Aquest acord, comportarà als Avatars numerosos avantatjes i es realitzaràn alguns esdeveniments que properament anunciarem.

Oct 10

Un dia a la vida d’un Avatar

Older posts «