↑ Return to ACADEMY

CAMPUS INTERNACIONAL AVATARS ACADEMY

¿Qui som?

 

L’ estructura de formació futbolística està  por tres llicenciats en Educació Física, especialitzats en alt rendiment y titulats com entrenadors de futbol. Un d’ ells és especialista en gestió de projectes, un altre és entrenador de futbol que ha treballat baix l’ estructura del FC Barcelona a l’ escola de formació del mateix club, a nivell nacional e internacional. I l’ altre és ex jugador en diverses categories del futbol base del FCB, jugant actualment a nivell professional.

A més, es gaudeix d’un grup d’entrenadors de màxim nivell amb la titulació requerida per aquesta activitat.

 

 

¿Quin és el nostre objectiu?

 

L’objectiu principal és crear i potenciar perfils futbolístics a través d’un entorn educatiu que aporti als nens i nenes un aprenentatge de valors desenvolupant la seva personalitat.

 

És essencial l’educació dels nens a través del futbol ajudant-los a prendre les millors decisions sobre el terreny de joc com també fora d’aquest. I tot això, de forma natural i espontània aprenent i formant persones a través de la pràctica del futbol.

JUSTIFICACIÓ DE L’ACCIÓ

 

Es treballa per posar a l’abast de tots els nens i nenes la possibilitat de compartir noves vivències i impulsar la seva formació integral, donant-los tots els recursos necessaris per al seu creixement esportiu i emocional utilitzant com a eina l’esport i l’aprenentatge que aquest desprèn.

Així mateix oferint-los viure una experiència inoblidable com serà el VII Campus Internacional Avatars Academy. Aquest reuneix cada any nens i nenes de països diferents d’arreu del món com Israel, Bèlgica, Colòmbia, Veneçuela i els Estats Units. Un valor afegit i diferencial que permetrà sumar un element més a l’experiència de l’esdeveniment.

I aprenent un instrument tan important com l’ anglès!

justif

 

 

Programa

 horari

* ens reservem el dret de modificació per causes necessàries

 

 

INFORMACIÓ COMPLEMENTÀRIA :

 

 • Dilluns de 10:00h a 12: 00h, hi haurà un estudi antropomètric i el càlcul de l’ edat biològica de cada futbolista. L’ especialista en alt rendiment Pau Cecilia dirigirà un estudi que medeix la situació actual de cada nen i determina quina opció d’ entrenament és més adequada per a la seva evolució equilibrada
 • Tipus d’ instal·lacions esportives: 2 camps de futbol 7, 1 camp de futbol 11, vestidors, piscina, sala de jocs, sala d’audiovisuals i menjador
 • Classes d’anglès
 • Entrenaments dirigits per professionals del futbol amb anys d’experiència a l’escola del FC Barcelona amb el suport d’altres monitors i entrenadors provinents de l’escola d’Avatars Academy
 • Activitats a la platja i al mar
 • Transport de l’hotel al camp
 • Servei de monitors per a la realització d’activitats i per vetllar pels més petits.
 • Visita d’un jugador professional
 • Diplomes i informes tècnics
 • Equipament per al curs: Camiseta d’ entrenament Avatars, pantaló curt d’ entrenament Avatars i camiseta de cotó
 • Es recomana llevar tot l’ equip necessari para llevar el futbol per una setmana, més una tovallola, banyador, etc.

 

UBICACIÓ:

Estadi Municipal La Devesa

Hotel La Ràpita ***

Sant Carles de la Ràpita

 

CALENDARI:

 Inici: 26 de juny al 9:00h

Final: 30 de juny al 18:00h

 

El divendres 30 de juny a la tarda es realitzarà una exhibició per als pares i

familiars dels nens i nenes participants al Campus. Aquesta cloenda estarà acompanyada d’una entrega de diplomes, premis i regals.

 

 

MÉS INFORMACIÓN :

 

associacioavatars@gmail.com

 

PREU D’ INTERN (24 hores de campus): 370 euros

PREU D’ EXTERN (de 9:00h a 18:00h amb dinar inclòs): 220 euros

 

* Descompte per als socis Avatars de 20 euros

* Descompte per al segon germà de 20 euros sobre el preu normal

 

 jugar

“Todos los técnicos tienen la misma meta, pero eligen rutas distintas”

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>